Четвер, 2024-05-09, 1:57 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 1 » Збережімо здоров’я та життя!
10:17 AM
Збережімо здоров’я та життя!

З метою формування в учнів умінь і навичок чітко діяти у надзвичайних ситуаціях з 16 по 20 квітня у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів було організовано Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

           Класний керівник 1,3 класів Іванів Ганна Омелянівна провела зі школярами бесіду «Безпека в громадському транспорті», загостривши увагу дітей на правилах  поведінки під час перевезення автобусом, трамваєм, тролейбусом. Діти повторили дорожні знаки, стали учасниками змодельованої ситуації на автобусній зупинці.

           Бойко Ольга Володимирівна залучила другокласників до бесіди «Причини виникнення пожежі. Дії під час пожежі у будинку». Діти виявили знання щодо правил поводження з вогнем, експлуатації побутової техніки, взяли участь у рольовій грі, під час якої вчилися викликати екстрені служби, ознайомилися з протипожежним щитом та його призначенням. Учитель загострила увагу школярів на попередженні надзвичайних ситуацій. Мультимедійна презентація доповнила заняття відеоматеріалами. На виховний захід запросили фельдшера Кучеряву Ольгу Степанівну, яка розповіла дітям про термічні ураження шкіри, отруєння чадним газом та надання першої долікарської допомоги.

Учні 7 класу разом з Батюк Оксаною Миколаївною обговорили тему «Шкідливість побутової хімії». Учитель звернула увагу школярів на складники, які можуть шкідливо впливати на організм людини та викласти алергічні реакції. Учитель вчила семикласників, як правильно вибирати побутову хімію та безпечно нею користуватися.

         Іванів Богдана Володимирівна загострила увагу дев’ятикласників на питанні «Моя поведінка у надзвичайних ситуаціях». Школярі ознайомилися з техногенними та природніми катастрофами, виробили алгоритм дій під час стихійних лих, вчилися надавати першу долікарську допомогу.

Практичне заняття «Одяг та засоби безпеки для велосипедиста» провела Короляк Лідія Андріївна у 5 та 6 класах. Школярі повторили правила дорожнього руху, загострили увагу на правилах поведінки під час небезпечної ситуації на дорозі. Класний керівник наголосила на необхідності використовувати засоби безпеки для велосипедистів. Діти активно брали участь у змодельованій ситуації щодо надання першої долікарської допомоги під час травмування.

        Колектив школи взяв участь у навчальній евакуації, відпрацювавши послідовність дій на випадок надзвичайної ситуації.

 

 

 

 

 

Переглядів: 395 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz