Понеділок, 2024-04-29, 4:45 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 28 » Тиждень сприяння здоровому способу життя
1:24 AM
Тиждень сприяння здоровому способу життя

        З метою попередження шкідливих звичок та травматизму  серед школярів у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів  відбувся Тиждень сприяння здоровому способу життя.

     Класний керівник 6,7 класів Короляк Лідія Андріївна провела тренінг  «Переохолодження та обмороження», під час якого обговорила з учнями  причини та наслідки переохолоджень організму взимку, продемонструвала симптоми впливу низьких температур на організм у форматі презентації. Фельдшер Кучерява Ольга Степанівна провела з учнями практичне заняття щодо надання допомоги постраждалим.

              Класний керівник Батюк Оксана Миколаївна залучила учнів 8 класу до бесіди «Ми за здоровий спосіб життя», акцентувавши увагу на правилах особистої гігієни, причинах виникнення хвороб. Під час перегляду відеоролика восьмикласники дізналися про чотирнадцять фактів, як уберегти своє здоров’я.

             Учитель основ здоров’я Короляк Лідія Андріївна провела з учнями 8 класу круглий стіл «Активне дозвілля підлітків як профілактика девіантної поведінки», наголосивши на необхідності займатися спортом, туризмом, мистецтвом.

          У 6,7 класах Короляк Л.А. провела бесіду «Насилля в сім’ї. Скажемо: «Ні!», під час якої ознайомила учнів із видами насилля не лише в сім’ї, а й у школі, наголосила на правах дитини та необхідності підтримувати з батьками дружні та довірливі взаємини, ознайомила з плакатами «Якщо ви стали свідком булінгу», «Хто і як відповідає в Україні за боулінг» та номером гарячої лінії щодо булінгу.

         У рамках Тижня учитель  Іванів Ганна Омелянівна під час уроку основ здоров’я ознайомила учнів 2,4 класів з правила поведінки вдома наодинці та під час пожежі. Запрошена на заняття фельдшер Кучерява Ольга Степанівна розповіла дітям про надання першої допомоги при опіках та вчила дітей практично застосовувати здобуті знання.

 

Переглядів: 322 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz