Середа, 2024-05-08, 10:27 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 20 » Тиждень безпеки життєдіяльності
10:36 PM
Тиждень безпеки життєдіяльності

        З метою підняття рівня інформаційно-роз’яснювальної  роботи  з питань  безпеки життєдіяльності  учасників освітнього процесу, формування у школярів  умінь, навичок чітко діяти у надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя у Гумниському ЗЗСО І-ІІ ст. було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності.

      Класний керівник Бойко Ольга Володимирівна  залучила учнів  1, 3 класів до спілкування на тему «Правила безпеки знай і в біду не потрапляй», під час якого наголосила на нормах  поведінки вдома, правилах поводження з електроприладами, діях при задимленні від спалаху телевізора. Діти переглянули презентацію «Правила безпеки  вдома» та обговорили її зміст.

   Під час бесіди «Наодинці вдома» Іванів Ганна Омелянівна повторила з четвертокласниками правила обачності, яких потрібно дотримуватися дітям, якщо вони залишаються самі вдома, запропонувала відгадати тематичні загадки. Школярики взяли участь у грі «Дозволено-заборонено».

       Батюк Оксана Миколаївна  просвітницьку бесіду у 5 класі присвятила темі «Чим небезпечна ртуть». Діти дізналися про властивості ртуті, правила користування термометром, ознайомилися з памяткою «Як діяти, якщо розбився ртутний термометр?».

        Шестикласники під керівництвом Шкільної Ірини Марянівни обговорили правила пожежної безпеки під час відпочинку у лісі. З метою попередження пожеж у лісових масивах та травмуванню людей класний керівник акцентувала на причинах виникнення пожеж та заходах, які унеможливлять такі явища. Також Шкільна Ірина Марянівна  звернула увагу дітей, що під час відпочинку у лісі потрібно дотримуватися певних правил, щоб уникнути укусам кліщів. Школярі отримали памятки «Правила поведінки в лісі», «Обережно кліщі!».

     Учні 8 класу та дев’ятикласники взяли участь у тренінгу «Як правильно надавати допомогу потерпілому у пожежі», під час якого пригадали умови виникнення пожеж, номери телефонів екстрених служб, наслідки  опіків для життя і здоров’я людини. Класний керівник Короляк Лідія Андріївна вчила школярів надавати першу допомогу при опіках.

       Колектив закладу освіти взяв участь у відпрацюванні практичних дій на випадок пожежі.

 

Переглядів: 154 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
uCoz