Четвер, 2024-05-09, 1:08 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 25 » Тиждень безпеки дорожнього руху
9:45 PM
Тиждень безпеки дорожнього руху

  Учні та педагоги Гумниського ЗЗСО І-ІІ ст.. долучилися до проведення шостого  Глобального тижня безпеки дорожнього руху. Головне завдання тижня – привернути увагу до теми обмеження швидкості транспортних засобів, що є однією з причин  дорожньо-транспортного травматизму, навчити дітей правил безпечної поведінки на вулиці.

  У закладі освіти класні керівники залучили усіх школярів до проведення Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому», використавши рекомендовані МОН України матеріали.

     Бойко Ольга Володимирівна акцентувала увагу першокласників та учнів 3 класу на темі «Правила поведінки на вулицях і дорогах». Діти повторили дорожні знаки, правила переходу вулиці. Учителька ознайомила школярів із вмістом аптечки, вчила надавати першу допомогу при переломах.

   Іванів Ганна Омелянівна практичне заняття у 4 класі присвятила правилам використання  та носіння  світлоповертальних елементів, які є важливими для безпеки дітей, оскільки значна кість наїздів на пішоходів здійснюється у темний час доби. Діти дізналися про форми та особливості кріплення елементів на одязі та головних уборах, необхідності використання на велосипедах. Учителька вчила дітей переходити вулицю, якщо відсутня пішохідна зебра.

    Правила поведінки на вулицях і дорогах обговорили пятикласники разом з класним керівником Батюк Оксаною Миколаївною, переглянувши тематичний відеоролик. Учителька не лише розповіла школярам про кровотечі, які можуть виникнути внаслідок травмування, а й вчила дітей правильно накладати джгут.

    Шкільна Ірина Марянівна Єдиний національний урок  у 6 класі присвятила темі «Правила безпечної поведінки на залізниці». Класний керівник наголосила, що залізниця – зона підвищеної небезпеки  з декількох причин: руху поїздів та можливості ураження електричним струмом. Саме тому звернула увагу на безумовному дотриманню безпечних правил як для пішоходів поблизу залізничних обєктів, так і для пасажирів поїздів.

     Правила поведінки на вулицях і дорогах обговорили учні 8 класу та дев’ятикласники під час перегляду тематичних відеоматеріалів. Класний керівник Короляк Лідія Андріївна головні акценти розставила на дотриманні правил пішоходів та велосипедистів.

Памятайте, що дотримання правил безпеки

збережуть здоровя та життя!

 

Переглядів: 141 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
uCoz