Неділя, 2024-04-28, 11:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 25 » Молодь обирає здоров’я
11:21 AM
Молодь обирає здоров’я

      З метою профілактики шкідливих звичок серед шкільної молоді у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступені з 19 по 23 лютого було організовано Тиждень сприяння здоровому способу життя.

   Іванів Ганна Омелянівна, класний керівник 1,3 класів, запропонувала школярикам переглянути відеопрезентацію «У здоровому тілі – здоровий дух!» Учитель наголосила, що кожен повинен дбати про своє здоров’я, виконувати фізичні вправи, загартовуватися. Другокласників залучила до профілактичної бесіди «Шкідливі звички та правопорушення» Бойко Ольга Володимирівна. Учні дізналися, що під впливом негативних  звичок часто скоюються злочини та правопорушення. Семикласники взяли участь у бесіді «Способи збереження власного здоров’я». Класний керівник Батюк Оксана Миколаївна акцентувала на відповідальності  за власне здоров’я та важливості підтримувати організм у добрій фізичній формі. Разом із класним керівником Іванів Богданою Володимирівною учні 9 класу обговорили питання «Небезпека шкідливих звичок». Учитель наголосила на важливості вести здоровий спосіб життя, оскільки незабаром школярі стануть на порозі самостійного життя.

     Короляк Лідія Андріївна залучила учнів 5-7 класів до участі в конкурсі малюнків «Здоровий спосіб життя – запорука міцного здоров’я». Свої роботи представили Ворновський Максим, Бойко Іван, Босак Анастасія, Гураль Мар’яна. Дев’ятикласники захищали проекти «Шлях до здоров’я», а шестикласники підготували презентації про вплив різноманітних факторів на організм людини.

    З метою поширення педагогічного досвіду вчитель основ здоров’я Короляк Лідія Андріївна запросила колег на відкритий урок «Профілактика захворювань». Учні шукали вирішення проблемних питань, дізналися про види захворювань, імунітет та шляхи його зміцнення, здійснювали проектну діяльність. З метою попередження травмування дітей  на слизькій дорозі учитель нагадала правила поведінки на вулиці у зимовий період. Запрошена на урок фельдшер Кучерява Ольга Степанівна провела з учнями практичне заняття, під час якого вчила фіксувати травмовані кінцівки. Учитель навела приклади профілактики та лікування хвороб народними засобами. Закликавши присутніх вживати овочі та фрукти для зміцнення імунітету, Лідія Андріївна пригостила усіх духмяним липовим чаєм з лимоном.

Будьмо здорові!

 

 

 

Переглядів: 442 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz