Четвер, 2024-04-25, 4:05 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Гумниський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Буської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Лютий » 9 » «Бережи здоров’я змолоду!»
11:45 PM
«Бережи здоров’я змолоду!»

«Бережи здоров’я змолоду!»

        Під таким гаслом з метою виховання особистості, яка дбатиме про своє здоров’я, у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів з 01 по 05 лютого було проведено Тиждень здорового способу життя.

       Бойко Ольга Володимирівна залучила учнів 1,3 класів до спілкування на тему «Харчування і здоров’я». Учителька наголосила, що їжа повинна бути корисною, пояснила про шкідливість деяких продуктів, закликала повноцінно харчуватися.

       Темі профілактики інфекційних захворювань присвятила заняття Іванів Ганна Омелянівна у 4 класі. Зокрема чимало уваги приділила правилам поведінки, які допоможуть уберегтися від зараження COVID-19. Діти переглянули презентацію «Профілактика коронавірусу. Як захистити себе від хвороби» та обговорили її зміст.

        У 5 класі відбулася тематична бесіда «Здоровий спосіб життя – запорука міцного здоров’я». Школярі разом з Батюк Оксаною Миколаївною обговорили фактори, які сприяють збереженню та зміцненню здоров’я, переглянули відео «14 фактів про здоров’я». Кожен з учнів взяв участь у формуванні пам’ятки «Бути здоровим».

      «Безпека на дорогах. Травмуючі фактори.  Способи  попередження травматизму» - таку проблему для обговорення запропонувала класний керівник Шкільна Ірина Мар’янівна. Учні повторити правила поведінки пішоходів, особливості пересування  у зимовий період, взяли участь у вікторині щодо дорожніх знаків. Особливу увагу приділили ситуаціям, які можуть спричинити травмування на слизьких дорогах, розглянули послідовність надання першої  долікарської допомоги при травмі кінцівок.

    У рамках Тижня сприяння здоровому способу життя вчитель основ здоров’я Короляк Лідія Андріївна провела у 5 класі тренінг «Принципи і методи загартовування. Допомога при обмороженні». Під час заняття педагог наголосила на видах і принципах загартовування, особливостях процесу у зимовий період. Діти ознайомилися з правилами надання допомоги при обмороженні та переохолодженні, дізналися про особливості поводження на вулиці у морозну погоду. Кожен з учасників уроку отримав тематичну пам’ятку.

        У конкурсі проєктів «Здорові звички – міцне здоров’я» взяли участь учні 5-9 класів. Вірші на тему «У здоровому тілі – здоровий дух» написали шестикласниці Артемович С. та Карашкевич О.

 

 

 

Переглядів: 153 | Додав: navchi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz